περί του καιρού ή έχει ο καιρός γυρίσματα....

περί του καιρού ή έχει ο καιρός γυρίσματα....
..............................................* ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2.400 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ........
................................. "Η συμφιλίωση των πολιτισμών περνά μέσα από την οικουμενικότητα της Παιδείας"

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη. Συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική Μιχαλολιάκος-Κασιδιάρης!Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε συλλήψεις, ενώ φήμες αναφέρουν ότι μια από τις συλλήψεις αφορά βουλευτή, και άλλες φήμες υποστηρίζουν ότι συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Νεώτερες πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, ενώ του φόρεσαν και χειροπέδες.
Μετά τη σύλληψη Μιχαλολιάκου αναζητούνται έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων οι Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος, ενώ έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και για άλλα 34 στελέχη της Οργάνωσης.
Αργότερα επιβεβαιώθηκε η σύλληψη και του Ηλία Κασιδιάρη , καθώς και του Κώστα Πατέλη, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, που είχε εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Η Δικαιοσύνη ολοκλήρωσε χθες βράδυ το “δέσιμο” των κατηγοριών.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος οδηγήθηκε μόνος του στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, όπου ειρωνεύτηκε τους αστυνομικούς λέγοντας ότι… τον έψαχναν σε λάθος διεύθυνση.


______________________
REPORTER | 28.09.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου